10 Januari 2008

Pentadbiran SMK Jalan Kolam Air

PENTADBIR

PENGETUA
Tuan Hj Fauzan bin Sukimi

PENOLONG KANAN I
Puan Hjh Jam'iyah binti Darmawan

PENOLONG KANAN HEM
Encik Kek Kim Heng

PENOLONG KANAN KOKURIKULUM
Tuan Hj Ta'at bin Kasran

PENYELIA PETANG
Tuan Hj Mokhtar Ashari bin NahlawiGURU KANAN BIDANG

Media
Encik Lau Cher

Bahasa
Puan Kalsom binti Haron

Sains
Puan Liew Mui Lian

Teknik dan Vokasional
Puan Jemaah binti Jantan

Kemanusiaan
Puan Nor'azmah binti Abd Manas

Perutusan Pengetua

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Salam Gemilang!

Syukur kepada Allah S.W.T kerana laman web SMKJKA dapat diaktifkan. Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kerana memberi kesem-patan dan ruang untuk saya menyampaikan ucapan dalam lamanweb ini.

Tahniah dan syabas diucapkan kepada semua jawatankuasa kerana berjaya mengaktifkan kembali laman web ini. Laman web sekolah merupakan satu wadah penting untuk semua warga sekolah ini khususnya dan para pelajar-pelajar dari sekolah lain juga. Ini adalah kerana laman web dapat menye-diakan maklumat-maklumat penting sekolah yang dapat dikongsi bersama oleh semua pihak yang melayarinya. Anatara maklumat yang terkandung ialah jawatan- kuasa- jawatankuasa pengurusan dan pentadbiran, takwim, senarai tugas guru dan staf, program-program dan pencapaian sekolah sekolah dalam bidang kurikulum, kokurikulum, hal ehwal murid dan sebagainya.

Harapan saya, laman web ini sentiasa dikemaskini dari masa ke semasa agar laman ini dapat memberi manfaat kepada semua pihak. Sekian, Terima kasih.

"SMKJKA GEMILANG"